Tunge polstrede hulahop ringe er et super flot træningsredskab som styrker musklerne i taljen, hofterne, maven, ryggen og benene. - ringen er vores mest populære hulahopring og passer til de fleste.
 
1,7 kg - 102 cm (4 lb) ringen er vores mest populære hulahop ring og passer til de fleste

Beskrivelse:
Hvad er det der gør de nye tunge polstrede hulahop ringe anderledes end de gammeldags hulahop ringe?
De nye hulahop ringe er store, tunge og polstrede med en lækker farverig gummibelægning. Vægten og bølgerne på indersiden af ringen, hjælper med at trimme musklerne omkring hoften, maven, ryggen, benene og ikke mindst i taljen.

En gammeldags plastic hulahop ring som vi kender den fra da vi var børn, er vanskelig at holde i bevægelse. Den store diameter på Powerhoop hulahop ringe gør dem nemmere at bruge, selv for dem der har haft svært ved det før. Ringene kan nemt samles og adskilles for opbevaring.

Hvordan bruger du din Powerhoop Hulahop ring?
Mange som prøver en Powerhoop hulahopring opdager at de kan "rocke og rulle" ved første forsøg. Dette er helt anderledes end de lette gammeldags ringe, som kan være svære at få i gang.

Gør således...
1. Stå med fødderne ca. 50 cm fra hinanden, den ene fod lidt foran den anden og tæerne peger lidt udad, sådan at kroppen føles velafbalanceret.

2. Hold ringen parallelt med gulvet og tæt mod ryggen. Øv dig i at svinge den fra side til side med armene mens du holder den vandret.

3. Drej ringen rundt med et bestemt skub, alt imens du bevæger hofterne frem og tilbage eller fra side til side(ikke rundt i cirkel), således at ringen holder sig vandret i taljen og drejer stille og roligt rundt i cirkulære bevægelser.

Skift retning efter nogle minutter således at musklerne i begge sider bliver trænet og kroppen bliver afbalanceret.

Den største fejl nybegyndere gør, er at starte med ringen på skrå og bevæge sig for meget.

RETNINGSLINIE FOR KORREKT VALG
Alle ringe kan bruges af alle, men her er nogle retningslinjer:


1,5 kg -104 cm (3 lb) ringen er et bedre valg hvis musklerne i maven og lænden ikke er så stærke, hvis du nemt får blå mærker, er relativt følsom eller vejer mindre end 60 kg.
 
1,7 kg - 102 cm (4 lb) ringen er vores mest populære hulahop ring og passer til de fleste.

2,2 kg - 105 cm (5 lb) anbefales til øvede Powerhoop brugere og personer der er i rigtig god fysisk form eller mænd.

Hvis du har "æble form" (hofterne er smallere end taljen), kan det være lidt svært i starten. 
 
 

Se test fra IFORM


Vejl. pris
kr. 299,00

<< TILBAGE -


Cimo as . Avedøreholmen 46 . 2650 Hvidovre . +45 45969600